Karıştırdığı çöpten yemek yedi, Erdoğan’ın sözleri yeniden gündem oldu

Yayın tarihi: 26 Ekim 2021 Salı 7:35 pm - Güncelleme: 10 Mart 2022 Perşembe 2:32 pm

Sosyal medyada bir kadının önce çöp konteynerini karıştırıp, sonra burada bulduğu bir yiyeceği yediği anlar paylaşıldı. Çok konuşulan o görüntüler, AKP’li Recep Tayyip Erdoğan’ın “Utanmadan sıkılmadan aşı yok, evine götürecek ekmeği yok diyor. Böyle bir yalan olur mu?” sözlerini akıllara getirdi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da kullanıcılar tarafından paylaşılan görüntüler gündem oldu. Görüntülerde, bir kadının önce çöp konteynerini karıştırdığı, sonra da çöpte bulduğu bir yiyeceği yediği görüldü. Bunun üzerine, Erdoğan’ın dünkü Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar akıllara geldi. Açlığın olmadığını savunan Erdoğan, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Utanmadan sıkılmadan aşı yok, evine götürecek ekmeği yok diyor. Böyle bir yalan olur mu? Kim bunu diyen? CHP’lisi İP’lisi. Bunlarda edep, haya yok. Şu anda her evde araba var. Kapıcısında araba var. Şu anda 2. el araba yetişmiyor zaten. Bunları nasıl görmezlikten geliyorsunuz. Bunu televizyon ekranlarından vatandaşa anlatabilirsiniz ama bizi kandıramazsınız. Biz hepsinin istatistiklerini tutuyoruz”

Erdoğan’dan seçim yatırımı: 1585 cemevini ziyaret ettik