Kadın ifade verirken kocasını karakolun önünde dövdüler!

Yayın tarihi: 19 Eylül 2023 Salı 11:12 am - Güncelleme: 19 Eylül 2023 Salı 11:12 am

Batman’da kira sözleşmeleri olmasına rağmen mülk sahibinin tehdit ederek işletmeyi boşaltmalarını isteyen evli çift polise başvurdu. Kadın, karakolda ifade verdiği sırada kapıda bekleyen kocası darp edildi.

Batman’da Mehmet Mahsun Aytekin ve eşi Sema Aytekin, iki yıl önce kiraladıkları iş yerini kendi çabalarıyla tadilat ettirdi. Ancak çift, emek verdikleri iş yerinden kira sözleşmeleri olmasına rağmen mülk sahibinin “Burayı hemen boşaltacaksınız” demesiyle neye uğradığını şaşırdı. İş yerinden çıkmayı reddeden çift, iddiaya göre daha sonra tehditler almaya başladı. Bunun ardından Aytekin çifti, karakola gitti.

Mülk sahibinin defalarca iş yerini bastığını söyleyen Sema Aytekin, “Biz burayı aldığımızda burası atıl durumdaydı. İnsanüstü çabamızla burayı kentin gözde işletmelerinden biri haline getirmeyi başardık. Bizim bu çabamızı yok sayan mülk sahip gelip işletmeyi boşaltmamızı istedi. Biz de ‘Kira sözleşmemiz devam ediyor’ diyerek bu talebini reddettik. Ne olduysa bundan sonra oldu. Mülk sahibi bizi sürekli tehdit etmeye, iş yerimizi basmaya başladı” dedi.

‘EŞİMİ KARAKOLUN ÖNÜNDE DÖVÜYORLAR’

Olayın yaşandığı akşam da çalışanlarından birinin işletmeden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından önünün kesilmeye çalışıldığını ifade eden Aytekin, “Çalışanımız aracın kapılarını kapatarak olay yerinden kaçıyor. Bu şahıslar da araçla onu takip ediyorlar. Biz de daha sonra bunu haber alarak polis karakoluna şikayete gittik. Ben içeride ifade verdiğim sırada eşimi polis karakolunun önünde dövüyorlar. Elimizde bütün görüntüler mevcut. Olayın peşini bırakmayacağız. Ucu kime dokunursa dokunsun sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Sema Aytekin ifade verdiği sırada eşi Mehmet Mahsun Aytekin, karakolun önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Aytekin, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler, olayın ardından saldırganları yakalamak için soruşturma başlattı.

Ev sahibi evden çıkartmak istediği iki kiracısı tarafından darp edildi!