Kadıköy’deki Osayi Samuel grafitisi silindi, Fenerbahçeliler tepki gösterdi

Yayın tarihi: 19 Mart 2024 Salı 5:47 pm - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 7:44 pm

Haber: TELE1 Spor Servisi

Trabzon’da taraftar saldırısına uğrayan Fenerbahçeli Osayi Samuel‘in Kadıköy’de grafitisi çizildi. Söz konusu çizim Emniyet talebiyle silindi, Fenerbahçeli taraftarlardan tepki yağdı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Trabzonlu taraftar saldırısına uğrayan ve kendisini savunan Fenerbahçeli sağ bek oyuncusu Osayi Samuel’in Kadıköy’de grafitisi çizildi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde söz konusu çizim belediye ekiplerince silindi. Duruma Fenerbahçeli taraftarlardan sosyal medyadan tepki gösterdi. Kadıköy Belediyesi talebin İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden geldiğini açıkladı.

Kadıköy Belediyesi’nin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “Kadıköy sınırları içerisinde apartman duvarları, kaldırımlar, reklam tabelaları ve benzeri alanlara yapılan kimi yazılamalar ve çizimlerin üzeri Kadıköy Emniyet Müdürlüğü’nün rutin takibi ve talepleri doğrultusunda kapatılmaktadır. Zühtüpaşa Mahallesi, Recep Peker Caddesi’nde yer alan grafitinin üzerinin 19.03.2024 tarihinde kapatılması da bu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün rutin talebi doğrultusunda gerçekleşmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Fenerbahçeli taraftarların tepkileri şöyle:

Ali Koç’un ligden çekilme çıkışına Dursun Özbek’ten ilk yorum

Adalet Bakanı Tunç’tan Fenerbahçe’nin açıklaması sonrası geri adım!

Fenerbahçe’den Bakan Tunç’a yanıt: Üzüntüyle takip ettik, derinden sarsıldık

Adalet Bakanı: Taraftar da futbolcu da olsa bir suç işlenmişse soruşturulur

Kaynak: TELE1