Jim Carrey oyunculuğu bırakacağını açıkladı

Yayın tarihi: 3 Nisan 2022 Pazar 11:53 am - Güncelleme: 3 Nisan 2022 Pazar 11:53 am

Ünlü oyuncu Jim Carrey emekli olmayı planladığını açıkladı. Carrey, eğer kusursuz bir senaryo gelmezse setlere dönmek istemediğini söyleyerek, “Yeterince şey yaptığımı hissediyorum” dedi.

Oyuncu Jim Carrey, “Kirpi Sonic 2” filminin tanıtım röportajı sırasında, eğer kusursuz bir senaryo gelmezse oyunculuk kariyerini sonlandırmayı düşündüğünü açıkladı. Carrey, “Yeterince şey yaptığımı hissediyorum. Bu benim için yeterli” dedi. Kayıp Rıhtım’ın The Wrap’ten aktardığına göre, Access Hollywood kanalında konuşan Carrey, “Kirpi Sonic 2″nin vizyona girmesinin ardından ‘muhtemelen’ emekli olacağını söyledi.

Bu konuda oldukça ciddi olduğunu belirten oyuncu, “Öyle hissediyorum ki bunu başka bir ünlüden duymanız çok zor ama yeterince şey yaptığımı hissediyorum” diye konuştu.

“YETERİNCE ŞEY YAPTIĞIMI HİSSEDİYORUM”

Kusursuz bir senaryo gelmezse setlere dönmek istemediğini kaydeden oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Emekli oluyorum ve oldukça ciddiyim. Melekler, insanların görmesi için gerçekten önemli olacağını söyleyen altın mürekkeple yazılmış bir tür senaryo getirirse, belki yola devam edebilirim. Fakat şimdilik bir ara veriyorum. Tuval üzerine resim yapmayı, sakin ve ruhsal hayatımı gerçekten seviyorum. Öyle hissediyorum ki bunu başka bir ünlüden duymanız çok zor ama yeterince şey yaptığımı hissediyorum. Bu benim için yeterli.”

“Kirpi Sonic”, 2014 yılında vizyona giren “Salak ile Avanak 2” filminden sonra Jim Carrey’nin ilk büyük Hollywood filmiydi.

Sedat Peker’den Ramazan hamlesi