Sedat Peker’den Ramazan hamlesi

Yayın tarihi: 3 Nisan 2022 Pazar 10:16 am - Güncelleme: 3 Nisan 2022 Pazar 10:16 am

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur, Peker’in Ramazan ayı için yardım kolileri hazırlattığını söyledi. Olur, “Sedat Peker tarafından on binlerce aileye hediye olarak hazırlanan ramazan iaşesi kolileri yola çıktı” ifadelerini kullanarak kolilerin ulaştığına dair bir video yayınladı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) kaldığı biliniyor. Adalet Bakanlığı geçen ay, Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE), hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan Peker’in Türkiye’ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etti.

Peker hakkıda geçici tutuklanma talep edilmesinin ardından Ramazan ayı ile ilgili yeni bir hamle yaptı. Peker her sene Ramazan ayında yaptığı gibi bu Ramazan’da da yardım kolileri hazırlattı.

BASIN DANIŞMANI DUYURDU

Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur, konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Gelenek bozulmadı. Sn. Reis Sedat PEKER tarafından on binlerce aileye hediye olarak hazırlanan ramazan iaşesi kolileri yola çıktı. Birkaç kez yardımları götüren arkadaşları gözaltına almışlardı. Merak edilen ise bu sefer yardım götüren arkadaşları gözaltına alıp almayacakları…”

Daha sonra kolilerin ulaştığını da açıklayan olur, kolilerin taşınması ve ailelere ulaştırılmasıyla ilgili bir video paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

“Sn. Reis Sedat PEKER’in hazırlatmış olduğu on binlerce ramazan iaşesi hediyeleri yurdun dört bir yanına ulaştı. Teşekkürler!”

Survivor All Star yarışmacısının Sedat Peker’le fotoğrafları çıktı