Jandarma komutanına küfür etmişti! AKP’li adaya partiden ihraç kararı

Yayın tarihi: 24 Şubat 2024 Cumartesi 12:09 am - Güncelleme: 24 Şubat 2024 Cumartesi 12:09 am

Niğde’de Hacıabdullah beldesinde konuşması sırasında jandarma komutanına küfür eden AKP’li belediye başkan adayı Babaoğlan Altun’un partiden kesin ihraç sürecinin başladığı açıklandı.

Niğde’nin Hacıabdullah beldesin AKP’den belediye başkan adayı gösterilen Babaoğlan Altun propaganda konuşması sırasında jandarma komutanına “o…. ç…..” dedi.

PARTİDEN İHRAÇ KARARI

AKP Niğde İl Başkanlığı, yayılan görüntülerin ardından Altun hakkında disiplin soruşturması başlatılarak partiden kesin ihraç sürecinin başlatıldığını açıkladı.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız B.A.’un, İstanbul’da bir dernek toplantısında iken sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Niğde’nin Hacıabdullah beldesinden belediye başkanı adayı gösterilen AKP’li Babaoğlan Altun, belde sakinlerini bir mekana toplayıp konuşma yapmıştı. Altun’un propaganda konuşması bir sosyal medya uygulamasından canlı olarak yayınlanmıştı.

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, elinde mikrofon olan ve ayağa kalkan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına “o…. ç…..” demişti. Toplantıya katıların bu ifadeye tepki göstermesi üzerine Altun, “Hak etti” diye konuşmuştu.

Büyük skandal! AKP’nin adayından jandarma komutanına ağza alınmayacak küfürler

Kaynak: TELE1