İYİ Parti’nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu

Yayın tarihi: 24 Ocak 2024 Çarşamba 2:49 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2024 Çarşamba 2:49 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı. Meral Akşener, Yıldırım’a parti rozetini taktı.

İYİ Parti, İstanbul’da Buğra Kavuncu’yu açıkladıktan sonra Ankara’da 2024 Yerel Seçimleri’ne girecek büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı. Genel Başkan Meral Akşener, aday olan Cengiz Topel Yıldırım’a parti rozeti taktı.

Akşener konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Ben çok konuşmayacağım. Bugün çok değerli arkadaşım, kardeşim, ismiyle müsemma bir kardeşimiz Cengiz Topel Yıldırım kardeşimiz kendisine İYİ Parti adına Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını ve inşallah belediye başkanlığını teklif ettiğimde, arkadaşlarımla istişare edip bu teklifi götürdüğümde hiç sektirmeden ‘Tabii ki Ankara’ya hizmet etmek benim için bir görevdir, benim için bir şerefitr’ dedi ve kazanmak üzere bugünden itibaren yola çıkıyor. Aramıza hoşgeldiniz. Ankara’yı inşallah İYİ Parti’nin kazandığı, cumhuriyetimizin başşehrini İYİ Parti’nin kazandığı ve İYİ belediyeciliğin uygulandığı, sonra da 2028’de iktidar olmamızda İYİ Parti’nin iktidar olmasında ve cumhurbaşkanı adayı şudur dediğimizde onun seçildiği bir vasatın, bir sistemin ve iddianın oluşmasında yolbaşçısı olacağınıza duyduğum, başrolde olacağınıza duyduğum güvenle inançla sizi buraya davet ediyorum.”

İYİ Parti’nin İBB adayı Buğra Kavuncu oldu

 

Kaynak: TELE1