Mustafa Balbay Akşener hakkında ‘pes’ dedirtecek ayrıntıyı verdi: Vekilleri…

Yayın tarihi: 15 Nisan 2024 Pazartesi 2:34 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2024 Pazartesi 2:37 pm

Haber: Ceren Ural

Gazeteci Mustafa Balbay İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında ‘pes’ dedirten bir bilgiyi TELE1’de verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir yenilgi yaşayan İYİ Parti olağanüstü seçimli kurultay kararı almış ve Genel Başkan Meral Akşener aday olmayacağını açıklamıştı.

Son gelişmeler hakkında TELE1’e açıklama yapan gazeteci Mustafa Balbay İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bazı vekilleri sosyal medyada takipten çıktığını söyledi. Balbay Akşener için ” Sadece sağ gözüyle sol güzü birbiriyle kavgalı değil” dedi.

Merdan Yanardağ, Erdoğan ve Bahçeli’nin Akşener planını deşifre etti

Mustafa Balbay açıklamasında şunları söyledi:

AKP 2002’de yüzde 34,5 oy alırken 2007’de yüzde 47 aldı. O da bir kırılma aslında. Bütün ama merkez sağın hüzünlü hikayesi olarak görüyorum. Şimdi 2024 ve İYİ Parti benzer bir tabloyla karşı karşıya. Yani Meral Hanım’ın sadece sağ gözü ile sol güz birbiriyle kavgalı değil. En son dün akşam İYİ Parti Milletvekillerini takipten çıkarmış. Hani biz biraz kara mizah olarak söylüyorduk birbirimize Meral Akşener önce Millet İttifakı’nı kopardı sonra Kemal Kılıçdaroğlu ile bağları kopardı sonra parti grubuyla bağları kopardı artık tamimiyle de bağları kopardı. Heralde kendi tabanıyla da ittifakı kopardı diyordum şimdi böyle bir tablo. Ankara’da bir sürü dedikodu Meral Hanım’ın oğluyla ilgili dosyalar. Tabi bu tür şeyler olunca o dedikodular ve kulisler haklı geliyor ister istemez.

Kaynak: HABER MERKEZİ