İstanbul’da otel odasında cinayet! Eşini tornavidayla öldürdü

Yayın tarihi: 15 Kasım 2023 Çarşamba 3:47 pm - Güncelleme: 15 Kasım 2023 Çarşamba 3:47 pm

Türkiye’de kadın katliamlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kadın cinayeti haberi bu kez de İstanbul’un Fatih ilçesinden geldi. İngiltere uyruklu Ayan Mohomed Dhoba (26) otel odasında boğazı delici bir aletle kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Polis yaptığı çalışmada, Dhoba’nın eşi Ahmet Y.M.’yi gözaltına aldı. Ahmet Y.M. ifadesinde eşini tornavida ile öldürdüğünü itiraf etti.

Kadın cinayetlerinin sıklıkla gündeme geldiği Türkiye’de bir kadın daha cinayete kurban gitti. Fatih’te bulunan bir otelin odasında 14 Kasım Salı günü saat 12.20 sıralarında 26 yaşındaki kadın, boğazı delici bir aletle kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Yapılan incelemede kadının vücudunda da delici bir aletle gerçekleştirilen yara izleri olduğu görüldü.

ÜZERİNDEKİ KANLI TİŞÖRTLE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Ayan Mohomed Dhoba’nın 11 Kasım Cumartesi günü eşiyle birlikte Türkiye’ye giriş yaptığı belirlendi. Yapılan incelemede 26 yaşındaki kadının eşi Ahmet Y.M.’nin otelden tek başına ayrıldığı anlara ait güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı. Bu gelişme üzerine Ahmed Y.M.(28) polis ekipleri tarafından aranmaya başlandı. Şüpheli kısa süre sonra Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından üzerindeki kanlı tişörtle yakalandı.

TORNAVİDAYI TUVALETE GİZLEMİŞ

Emniyette ifadesi alınan Ahmet Y.M. eşi Ayan Mohomed Dhoba’yı tornavida ile öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin gösterdiği yerde yapılan aramada tuvalete gizlenmiş olayda kullanılan tornavida bulundu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şüphelinin sorgusu Cinayet Büro Amirliğinde yapıldı. Şüphelinin eşinin kendisine uyuşturucu kullanmayı teklif ettiği bu yüzden aralarında kavga çıktığını ve kendisini kaybederek olayı gerçekleştirdiğini öne sürdü. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Adana’da kadın cinayeti! Öldürdüğü eşinin pastasına yazdığı not dikkat çekti