Adana’da kadın cinayeti! Öldürdüğü eşinin pastasına yazdığı not dikkat çekti

Yayın tarihi: 27 Ekim 2023 Cuma 12:31 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2023 Cuma 12:44 pm

Adana’da 4 çocuğunun gözü önünde eşi Seda Ergül’ü öldüren emekli astsubay Yaşar Ergül, öldürdüğü eşinin bir gün önce doğum gününü ailecek kutladığı ortaya çıktı. Katil kocanın pastanın üzerine yazdırdığı not ise dikkat çekti.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, emekli astsubay Yaşar Ergül’ün ile eşi Seda Ergül’e “aracı alıp şehir dışına gideceğim” demesi üzerine tartışma çıktı. Seda Ergül’ün eşine “arabasız git” demesi üzerine tartışma büyürken  Yaşar Ergül, 4 çocuğunun gözü önünde eşi Seda Ergül’ü tabancayla vurdu. Göğsünden ve kolundan yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Komşuları, silah sesleri duyması üzerine durumu sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Seda Ergül’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Katil zanlısı Yaşar Ergül ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Adana’da evinde yüzlerce uyuşturucu hap yakalanan çift gözaltına alındı

EŞİNİ ÖLDÜRMEDEN 1 GÜN ÖNCE AİLECEK DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

25 Ekim günü doğum günü olan Seda Ergül’ün, kendisini öldüren eşi Yaşar Ergül tarafından o gün cinayetin işlendiği apartmanın bahçesinde doğum gününün kutlandığı öğrenildi. Yaşar Ergül, eşine yaptırdığı pastada, “Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum” yazısını yazdırdı.