İsmail Saymaz’dan Ersoy Dede’ye tepki: Neden ölü numarasına yatıyorsunuz?

Yayın tarihi: 10 Ekim 2019 Perşembe 6:27 pm - Güncelleme: 11 Ekim 2019 Cuma 11:17 am

İsmail Saymaz’dan kendisine meydan okuyan Ersoy Dede’ye cevap verdi. Saymaz yandaş Ersoy Dede’ye neden ölü numarası yapıyorsunuz diye sordu.

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede ile İsmail Saymaz arasında polemik sosyal medya üzerinde karşılıklı söylemlerle büyüyerek devam ediyor.  ABD Büyükelçiliğinin firari FETÖ’cü Ergun Babahan’ın attığı Bahçeli tweetini beğendiğini iddia etmesinin ardından İsmail Saymaz’ın yaptığı paylaşımı eleştiren yandaş  Ersoy Dede, İsmail Saymaz’a sosyal medyadan çok sert yüklenmişti.

ABD Büyükelçiliğinin resmi hesabından FETÖ’cülerin paylaşımını beğenmesi üzerine Saymaz’ın açıklamalarına tepki gösteren Ersoy Dede, “Soran olursa, ‘eskiden canhıraş Fetö’yü savunanlar şimdi ne yapıyor?’ diye.. bakarsınız sağa sola görürsünüz.. Makbul adamdan sayılıyorlar.” dedi.

Saymaz için “Bu adamların, 15 Temmuz gibi bir saldırının ardından hâlâ bizim medyalarımızda lafına sözüne itibar edilen adamlar olarak yer alması büyük problemdir.. bu adamı el üstünde tutan kim varsa.. soruyorum; Ergun Babahan’ın ne günahı var. Onu da çıkarın tepemize..” ifadelerine yer veren Dede, Saymaz’ın FETÖ’cüleri savunduğunu öne sürdü.

Ersoy Dede ile İsmail Saymaz arasındaki kavga büyüyor! Saymaz’a meydan okudu

‘NEDEN ÖLÜ NUMARASI YAPILIYOR’

İsmail Saymaz ise  bu sözlere ‘Amerikan Başkanı Trump, bizleri alenen aşağılayan twitler atınca neden ölü numarası yapılıyor’ diyerek yanıt verdi.

Yandaş meydanın Trump’ın Türkiye’ye yönelik tehditlerini görmezden gelinmesi hatırlatan Saymaz, şu ifadeleri kullandı:

“Amerikan Büyükelçiliği, Ergun Babahan gibi bir müptelanın twitini beğenince ortalık ayağa kalkıyor, devlet katından kınama açıklamaları yapılıyor, büyükelçilikten izah isteniyor da; Amerikan Başkanı Trump, bizleri alenen aşağılayan twitler atınca neden ölü numarası yapılıyor?”

 

Dede’den Müptelayım sana yanıtı:

Ersoy Dede ise Saymaz’a, “Müptelayım sanaaaa,, (müptela değildir o da neyse) Arkadaş sonunda ABD elçiliğinin o twit’i beğendiğine ikna olmuş.. gelişme var..” diyerek yanıt verdi.