İsmail Kartal: Burada hangi takımla oynarsak oynayalım oyuncular yerden kalkmıyor

Yayın tarihi: 11 Şubat 2024 Pazar 9:50 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2024 Pazar 9:52 pm

Özel Haber: Egehan Erkün

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal 2-2 beraberlikle sonuçlanan ve Galatasaray’a liderliğin kaptırıldığı Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, “Burada hangi takımla oynarsak oynayalım oyuncular yerden kalkmıyor. Oyun hızını yavaşlatıyorlar” sözleriyle rakip takıma sitem etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in 25’inci haftasında sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor karşılaşmasından 2-2 beraberlikle ayrıldı. Kartal, 2 puan bırakılan ve liderliğin Galatasaray’a kaptırıldığı maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“HANGİ TAKIMLA OYNASAK OYUNCULAR YERDEN KALKMIYOR”

Kartal, rakip takımın oyunu sık sık yavaşlattığını ve maçın temposunu düşürdüğünü belirterek “Burada hangi takımla oynarsak oynayalım oyuncular yerden kalkmıyor. Oyun hızını yavaşlatıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Kartal’ın açıklamaları şöyle:

-Bu akşamki maça çok iyi hazırlanmıştı. Oyuna çok iyi başladık. Maç başından sonuna kadar üstünlük bizim elimizdeydi. Oyuncularımız kazanmak için her şeyi yaptık. Öne geçtik. 3’ü 4’ü ararken, kalemizde gol gördük.

“TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN”

-Taraftarlarımızı mutlu etmeyi çok istiyorduk olmadı. Bu uzun bir maraton. Biz oyuncularımızla sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız. Taraftarlarımız sakin olsunlar, bize güvensinler. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.

“ÜZGÜNÜZ AMA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

-Burada hangi takımla oynarsak oynayalım oyuncular yerden kalkmıyor. Oyun hızını yavaşlatıyorlar. Sonuçta bugün berabere kaldık üzgünüz ama yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımız bizim baş tacımızdır. Bu akşam onları mutlu edemediğimiz için üzgünüz.

“EN İYİ ŞEKİLDE TOPARLANIP RİZE’YE GİDECEĞİZ”

Kartal, puan kaybının ardından Rizespor maçına odaklandıklarını belirterek,” Oyuncularımızla beraber en iyi şekilde toparlanıp Rize’ye gideceğiz. Her şey bitmedi. Daha 13 lig maçı var” dedi.

LIVAKOVİC DEĞERLENDİRMESİ

İlk gol, nasıl söylesem, biraz şanssızlık da var. Ferdi’den top sekiyor, Djiku vuruyor sekiyor. Bu bir şanssızlık diyelim. İkinci gol ders çalışmamız bir gol. Öne geçiyoruz sonra gol yiyoruz. Buradan ders çıkarmalıyız. Bu akşamki gollerden Livakovic’in çok da bir şey yapabileceğini düşünmüyorum.

Fenerbahçe evinde ağır yaralı!

Kaynak: TELE1