İngiltere’yi ayağa kaldıran olay! Gizli kamera önünde ilişkiye girip görüntüleri para karşılığı sattı

Yayın tarihi: 15 Aralık 2022 Perşembe 10:15 am - Güncelleme: 15 Aralık 2022 Perşembe 10:16 am

İngiltere’nin tanınmış televizyoncularından biri olan Stephen Bear kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği anlar gizlice kaydederek cinsel içerikli internet sitesine sattı.

İngiltere’nin en ünlü televizyon kişiliklerinden biri olan Stephen Bear, katıldığı Towie programı ile ünlenen Georgia Harrison ile evinin bahçesinde güvenlik kamerasının görebileceği yerde ilişkiye girdi.

40 BİN STERLİN KAZANDI

Daha sonra güvenlik kamarası tarafından görüntülendiğinden haberi olmayan Harrison’a, görüntüleri internet üzerinden satacağını söyledi. Harrison’ın yalvarmalarına aldırış etmeyen Stephen, görüntüyü satarak 40 bin sterlin kazandı. Harrison, olayın ardından Stephen hakkında dava açtı. Stephen, ‘sapkınlık, başkasına ait mahrem görüntüleri yaymaktan’ yargılanmaya başladı.

EN AZ 5 YIL İSTENİYOR

En az beş yıl hapis cezası alma ihtimali ile karşı karşıya kalan Stephen mahkemeye lüks aracı ile geldi. Kız arkadaşı Jessica Smith ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Stephen’ın arkasında olduğunu söyledi.

Mahkemede, Stephen başka bir televizyon yıldızı olan Lauren Goodger ile de cinsel ilişkiye girdiğini ve ilişki anlarına ait elinde görüntüler olduğunu söyledİ.