İngiltere’den Arda Güler’e 29 milyon euro

Yayın tarihi: 1 Eylül 2022 Perşembe 1:36 pm - Güncelleme: 1 Eylül 2022 Perşembe 1:36 pm

İngiltere Premier Lig’in büyük kulüplerinden Arsenal, Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler için 29 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 4 haftada 7 puan toplayan ve 5. sırada yer alan Fenerbahçe’de transfer hareketliliği devam ediyor. Kadrosuna birçok ismi katan sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılacak oyuncular da merak ediliyordu. Teknik direktör Jorge Jesus’un raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe’de genç yıldız Arda Güler için sürpriz bir gelişme yaşandı.

ARSENAL’İN TRANSFER LİSTESİNDE

İngiliz basınının haberine göre; Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta’nın transfer listesi ortaya çıktı. İspanyol çalıştırıcının yönetime verdiği isimler arasında Arda Güler’in de yer aldığı belirtildi.

REKOR BEDELLE GİDEBİLİR

Haberde Premier Lig devinin Güler için Fenerbahçe’ye yaklaşık 29 milyon euroluk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı ifade edildi. Arda Güler, Arsenal’e bu rakamla transfer olursa Fenerbahçe tarihinde yapılan en pahalı satış olarak kayıtlara geçecek. Sarı-lacivertli taraftarlar, genç futbolcunun Arsenal’e transfer haberinin çıkmasının ardından ‘Hayırlı olsun’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Öte yandan Arteta’nın listesindeki diğer isimlerin Lucas Paqueta, Maxwel Cornet, Cody Gakpo ve Edon Zhegrova olduğu aktarıldı.

Zirveye oynuyor! Arda Güler dünyanın en değerli dördüncü oyuncusu