İkinci kez kansere yakalanan Aydemir Akbaş: Ben inatçıyım

Yayın tarihi: 18 Nisan 2023 Salı 10:32 am - Güncelleme: 18 Nisan 2023 Salı 10:32 am

İkinci kez kansere yakalanan oyuncu Aydemir Akbaş, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Akbaş, “Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi, doktorlar memnunlar” dedi.

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz aylarda ikinci kez kansere yakalandığını duyurmuştu. 87 yaşındaki Akbaş, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

“BEN İNATÇIYIM”

Habertürk’ten Volkan Özdemir’e konuşan Akbaş, “Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi, doktorlar memnunlar. Aşağı yukarı ben de memnunum. Sadece biraz kilo verdim. Onu da halledeceğiz. Ben alışığım, bu benim ikinci kanserim. Ben inatçıyım” dedi.

Akbaş, yeniden kansere yakalandığını, “Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler…” ifadeleriyle duyurmuştu.

“İNADIM İNAT, KANSERİ YENECEĞİM”

Açıklamasının ardından hakkında çıkan iddialara da tepki gösteren Akbaş, “Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor… Böyle hassas bir durumda ‘Öldü, yoğun bakımda’ gibi haberlere itibar etmeyin. Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın diye durumumu sosyal medyada açık açık anlattım. Tedavim henüz başlamadı. En uygun ilaç aranıyor. O ilaç bulunduğu takdirde 5-6 seans kemoterapi yapılacak. Geçen sefer de gırtlak kanserini yenmiştim. Bende hem Arnavutluk hem de Lazlık var. İnadım inat! Kanseri yeneceğim” diye konuşmuştu.

Aydemir Akbaş: Hastalığımdan sonra beni üç kere öldürdüler