Hülya Şellavcı Yeğin’in katil zanlısı eşi yakalandı

Yayın tarihi: 9 Kasım 2022 Çarşamba 6:21 am - Güncelleme: 10 Kasım 2022 Perşembe 2:14 am

İzmir’in Bornova ilçesinde başından vurulmuş ölü bulunan 52 yaşındaki Hülya Şellavcı Yeğin’in cinayet şüphelisi olarak aranan 59 yaşındaki eşi Kaffar Yeğin, polis ekiplerince Konak ilçesinde yakalandı. Kaffar Yeğin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’nde ayakkabı nakış atölyesi bulunan 2 çocuk annesi Hülya Şellavcı Yeğin’e ulaşmayan yakınları, 22 Ekim’de iş yerine gitti. Yakınları tarafından burada, saat 00.30 sıralarında kanlar içerisinde bulunan Yeğin’in, yapılan incelemede tabanca ile başından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Hülya Şellavcı Yeğin’in, 6 ay önce evlendiği Kaffar Yeğin tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle 4 kez suç duyurusunda bulunduğu ve uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

1 ayda 4 kadın ölü bulundu

ŞÜPHELİNİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaffar Yeğin’in, Hülya Şellavcı Yeğin’in öldürüldüğü atölyeye yakın görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde; kot pantolon ile ceket giyen ve elinde bir paket bulunan Kaffar Yeğin’in, Hülya Şellavcı Yeğin’in ölü bulunmasından 5,5 saat önce atölyeye yakın noktadan hızlıca uzaklaştığı yer aldı.

Afgan göçmen sevgilisini fare zehriyle öldürdü

YAKALANDI

Polis ekipleri, Hülya Şellavcı Yeğin’in katil zanlısı Kaffar Yeğin’in Konak ilçesindeki bir adreste saklandığı bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, belirlenen adrese baskın yapıp, cinayet zanlısı Kaffar Yeğin’i yakalayarak, gözaltına aldı. Emniyete götürülen Yeğin’in, yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Kaffar Yeğin’in  ile evinde yakalandığı M.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan M.G. serbest bırakılırken, Kaffar Yeğin ise tutuklandı.

 

Yengesine pusu kurup kurşun yağdırmıştı! Müebbet hapsi istendi