Hızlı ve Öfkeli 9 uzay temalı olacak

Yayın tarihi: 14 Eylül 2020 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 13 Eylül 2020 Pazar 2:14 pm

Tüm dünyada en çok sevilen serilerden biri olan Hızlı ve Öfkeli’nin yeni filmi uzayda geçecek. İşte Hızlı ve Öfkeli 9 ile ilgili son detaylar.

Hızlı ve Öfkeli 9 uzay sahneleriyle dikkat çekecek. 2001 yılında tanıştığımız Hızlı ve Öfkeli serisi yıllar içerisinde izleyicinin sevgisini kazanmayı başardı. Şimdiye kadar spin-off senaryolarıyla birlikte 10’dan fazla defa izleyicinin karşısına çıkan seri her seferinde beklentilerin üzerinde bir gişe performansı ortaya koymayı başarmıştı.

Hatırlanacağı üzere serinin son filmi olan Hızlı ve Öfkeli 8, 2017 yılında vizyona girmişti. 2019 yılında ise yan senaryoya sahip bir spinoff filmi olan Hobbs & Shaw izleyicilerin beğenisine sunulmuştu.

Hızlı ve Öfkeli 9

Şimdi ise seri 9. filmi ile tekrardan izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yalnız bu defa Hızlı ve Öfkeli’nin ciddi anlamda kendisini aşacağını söyleyebiliriz. Zira film uzayda geçecek.

Normalde bir filmin uzayda geçmesi çok da ilgi çekici bir olay değil. Fakat söz konusu Hızlı ve Öfkeli gibi otomobil odaklı bir film olunca işler değişiyor. Uzay ve otomobil ikilemi insanları ister istemez heyecanlandırıyor.

Filmin yıldızlarından biri olan Michelle Rodriguez geçtiğimiz günlerde filmin uzayda geçeceğini onayladı.

Eğer bir aksilik olmazsa film 2 Nisan’da izleyiciyle buluşacak. Tabi ki mevcut düzende filmin ertelenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Zira daha çekimler bile doğru dürüst başlayabilmiş değil. Şu günlerde salgının tekrardan pik yapmaya başladığını hesaba katarsak Hızlı ve Öfkeli’nin yeni filmi de 2022’ye sarkabilir.

PlayStation 5 78.350 TL’lik fiyatıyla satışta!