Hamile sevgilisi ve tecavüz ettiği küçük kızı ile birlikte üç çocuğu öldürdü

Yayın tarihi: 22 Aralık 2022 Perşembe 7:23 am - Güncelleme: 22 Aralık 2022 Perşembe 7:27 am

İngiltere, Eylül ayında seri cinayetlerde sarsıldı. Hamile sevgilisi ile sevgilisinin üç çocuğunu öldürdüğü davada katil için karar açıklandı.

İngiltere’de ülkeyi ayağa kaldıran bir olay meydana geldi. Damien Bendall adlı adam, birlikte yaşadığı hamile kız arkadaşı Terri’nin 11 yaşındaki kızına tecavüz etti. Bendall, küçük kıza tecavüz etmesinin ardından kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşıyla kavga etti.

İngiltere bu vahşeti konuşuyor! Birlikte olduğu eşine ‘Sana sürprizim var gözlerini kapat’ dedi… Defalarca bıçakladı

Bu sefer hamile kız arkadaşını öldüren cani. Daha sonra evde yaşayan kız arkadaşının 13 yaşındaki oğlu ve yine evde misafir olarak kalan 11 yaşındaki çocuğu da bıçaklayarak öldürdü.

Feci olayın mahkemesi de geçtiğimiz günlerde görüldü. Damien Bendall adlı adam, üzerine atılı suçları kabul etti. Mahkemeye gelen çocukların ailesinin de perişan halde olduğu belirtildi. Bendall hapishaneye gönderildi.

DÖRT KEZ ÖMÜR BOYU HAPİS

Katil Bendall, daha önce cinayetleri inkar etmişti, ancak Çarşamba günü Derby Crown Mahkemesi’ne çıktığında savunmasını değiştirerek 11 yaşındaki Lacey’e öldürmeden önce tecavüz ettiğini itiraf etti. Yargıç, Bendall’ın her bir cinayetle ilgili olarak hayatının geri kalanında hapiste tutulması gerektiğini ve tecavüz için de ayrıca bir ömür boyu hapis cezası verildiğini duyurdu.

Üç erkeğin tecavüzüne uğrayan kadın hayatını kaybetti