Gürgen Öz isyan etti: Seneye orman kalırsa inşallah uçaklar çalışır

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2021 Perşembe 9:40 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2022 Pazartesi 9:12 am

Oyuncu Gürgen Öz, çıkan orman yangınlarına karşı yeterli çalışmaları yapmayan yetkililere karşı isyan etti. Öz, “Türkiye yanıyor. Elimizde fazla uçak yok ama ‘Söz veriyoruz, seneye uçakları tamamlayacağız’ deniyor. Teşekkürler, Allah razı olsun” diye konuştu.

Türkiye, yangınlarla mücadelesinin dokuzuncu gününü geride bırakırken, yeterli tedbirlerin alınmaması ve gerekli çalışmaların yapılmamasına tepki yağıyor. Oyuncu Gürgen Öz de, yetkililerin yaptığı açıklamalara karşı isyan etti. Öz, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Ah arkadaşlar ah! Sabah sabah kendi kendimi acı acı gülerken yakaladım. ama elimde değil, bizim memlekette elimde değil. Biliyorsunuz Türkiye, tarihinin en büyük yangınını yaşıyor. Türkiye yanıyor. Sonra bir bakıyorum, sorumlulardan açıklama geliyor. Deniyor ki, ‘Elimizde fazla uçak yok. Bir tane Rus uçağı var o da yetmiyor. Ama söz veriyoruz seneye uçakları tamamlayacağız.’ Teşekkürler, Allah razı olsun. Seneye orman kalırsa inşallah uçaklar çalışır. Niye bunu düşünemediniz? Kazdağları da bir güzel yok edildi. İstanbul’da her yeşil alan gereksiz bulunup üzerine AVM dikiliyor. Yeşili bu kadar gereksiz bulan, sevmeyen ve korumayan zihniyetle ne olur ben bilmiyorum! Ama tabii yeşil olmayınca oksijen olmuyor. Buraya oksijen gitmeyince sorumlular bazı şeyleri düşünemiyor. Düşünmek istemiyor!” ifadelerini kullandı.