Gülben Ergen’den acılı anneye cevap: Kaldı ki o tarihte sabır dileklerimi yazmışım…

Yayın tarihi: 14 Eylül 2019 Cumartesi 10:23 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2019 Pazar 12:29 pm

Çorlu tren katliamında oğlunu kaybeden Mısra Öz’ün “Bir gün aradınız mı” diyerek eleştirdiği eleştirdiği Gülben Ergen, Öz’e yanıt verdi.

Gülben Ergen’in, çocuklarının PKK tarafından kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde eylem yapan annelere destek vermesine, “Siyasete göre annelerin yanında olmayınız” diyerek tepki gösteren Mısra Öz’e Ergen’den yanıt geldi.

Ergen, twitter hesabından verdiği yanıtta, “Siz ve can parçanızın yanında olmayı, acınızı paylaşmayı (birbirimizde telefon numaralarımız olsaydı) aramayı çok isterdim. Kaldı ki o tarihte sabır dileklerimi yazmışım ve elbette acınızın hassasiyetinden görmemişsiniz. Yargılamakta sevgidendir diyelim” ifadelerini kullandı.

Çorlu tren katliamında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve katliamda ihmali bulunanların yargılanması için adalet mücadelesi veren Mısra Öz, Gülben Ergen’in Diyarbakır eylemine destek vermesine, “Siyasete göre annelerin yanında olmayınız. Oğlum ile oğlunuz aynı takımda top oynuyordu. Bir gün aradınız mı?” diyerek tepki göstermişti.