Gözde Akpınar, kurucusu olduğu GAİN’e veda etti

Yayın tarihi: 1 Haziran 2023 Perşembe 2:40 pm - Güncelleme: 1 Haziran 2023 Perşembe 2:40 pm

GAİN’in kurucusu olan Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Akpınar, RAMS Türkiye Grubu’na satışın ardından veda mesajı yayınlayarak görevinden ayrıldı.

Dijital yayın platformu GAİN’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Akpınar, Nisan ayında RAMS Türkiye Grubu’na yapılan satışın ardından görevinden ayrıldığını duyurdu.

Gözde Akpınar, sosyal medya hesabından bir de “veda mesajı” yayınladı.

Akpınar’ın mesajı şu şekilde:

“Bu bir veda mesajıdır. 4 yıllık emek ile 2,5 yıl önce yayın hayatına ‘Güzel Ahlak, İyi Niyet’ ilkesiyle başlayan Gain’ime bugün itibarıyla veda ediyorum. Güzel günlerimize, canım temiz ekibime veda ediyorum. Siz, bizimle aynı yolu ve duyguyu paylaşan, niyetimizi gören ve anlayan değerli üyelerimize veda ediyorum. Kirlenmeden, kimseye boyun eğmeden, doğru, dürüst, sağduyulu, başkalarının bakış açılarını göstermeye çalışan, özgürlüğün ve özgürlüğün hakkını önemseyen, azınlığın derdini umursayan, menfaat yerine insana odaklanan canım Güzel Gain’im artık benim değil, başkasınındır. Bundan sonrası bana ait değil, onlarındır. Yolu açık olsun. Türkiye ile ilgili de çok şey yazardım ama bildiğiniz şeyler. İyi dileklerle hoşça kalın… Bir gün tekrar buluşmak dileğiyle…”

MİRGÜN CABAS DA AYRILMIŞTI

GAİN Haber’in başında bulunan Mirgün Cabas da 29 Mayıs’ta yaptığı açıklamada GAİN Haber’den ayrıldığını açıklamıştı.

Mirgün Cabas satılan Gain Medya’ya veda etti