Gözaltına alınan Eren Keskin serbest bırakıldı

Yayın tarihi: 15 Nisan 2023 Cumartesi 1:51 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2023 Cumartesi 3:01 pm

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan İHD Eş Genel Başkanı Eren Keskin savcı ile görüştükten sonra serbest bırakıldı.

İnsan Hakları Derneği(İHD) Eş Genel Başkanı Eren Keskin gözaltına alındı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Eren Keskin, “Sabiha Gökçen havalimanında gözaltına alınıyorum” ifadelerini kullandı.

İHD Genel Merkezi’nin sosyal medya hesabından da Eren Keskin’in paylaşımına yer verilerek, “Genel başkanınız @KeskinEren1 İstanbul’da gerekçesini henüz bilmediğiz bir nedenle gözaltına alındı. Kendisinin derhal bırakılmasını talep ediyoruz” açıklaması yapıldı.

İHD Genel Merkezi’nden yapılan ikinci paylaşımda ise, “Sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan genel başkanımız @KeskinEren1 serbest bırakıldı” ifadeleri kullanıldı.

Eren Keskin ise serbest kaldıktan sonra yaptığı paylaşımda, “Sosyal medya paylaşımlarım nedeniyle yakalama kararı çıkarılmış. Savcı ifade için 5 gün süre verdi. Cumartesi anneler hala gözaltında ama. #CumartesiAnneleri942Hafta” ifadelerini kullandı.

Cumartesi Anneleri gözaltına alındı