Göktürk’te oyuncak silahla gezen şahıs: Gelip bir Allah’ın selamını verip sorsaydınız

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 5:17 pm - Güncelleme: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 5:34 pm

İstanbul Göktürk’te elinde silahla dolaşırken görüntülenen çiftten açıklama geldi. Profil fotoğrafı olmayan ve elinde silahla dolaşan erkeğe ait olduğu ifade edilen bir Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Gelip bir Allah’ın selamını verip sorsaydınız” denildi.

DEVA Partisi İstanbul Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik’in, Eyüpsultan’a bağlı Göktürk mesire alanında, elinde silahla yürüyen bir çift gördüğü paylaşımına bir Twitter kullancısından yanıt geldi.

Sabah’ta yer alan habere göre, Fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu söyleyen kullanıcı, “Allah’ın selamını verip sorsaydınız.” dedi. Çelik’in sosyal medyadan paylaştığı iddiasını alıntılayan @ahmet0311245173 isimli sosyal medya hesabı, gizlice görüntüleri çekilen çiftin kendileri olduğunu belirterek, silah diye lanse edilen ürünün yasal piili bir boncuk atar airfot olduğunu iddia etti.

DEVA Partili Çelik’in iddiasını alıntılayan @ahmet0311245173 kullanıcı “Merhaba. Videodaki kişi benim keşke böyle bir manipülasyon yapacağınıza gelip bir Allah’ın selamını verip sorsaydınız. Madem gerçek ürün zannettiniz neden hemen polis çağırmadınız?” diye sordu.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerdeki silah oyuncakmış!