Gökmen Karadağ ve Salim Şen’in yeni adresi TELE1!

Yayın tarihi: 1 Ekim 2022 Cumartesi 12:31 am - Güncelleme: 1 Ekim 2022 Cumartesi 12:31 am

Halk TV’den ayrılan Gazeteci Gökmen Karadağ ve Hukukçu Salim Şen’in yeni adresi TELE1 TV oldu. İki isim bundan sonra TELE1 ekranlarında “Açıkça” programını sunacak.

Halk TV’de yayınlanan “Açıkça” programının eski sunucularından Gökmen Karadağ ve Salim Şen, bundan böyle TELE1 TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

“VAR MISIN?”

Gökmen Karadağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Salim Şen’i etiketleyerek “Açıkça yola Tele1’de devam ediyor. Yakında başlıyoruz. Var mısınız Salim Şen Bey?” ifadelerini kullandı.

Salim Şen de, Gökmen Karadağ’ın bu tweetine, “Elbette varım Gökmen Karadağ elbette. Seninle birlikte kaldığımız yerden ‘Açıkça’ konuşmaya ‘Açıkça’ yorumlamaya. Tele1’de buluşmak üzere” yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

Halk TV’ye İsmail Küçükkaya’nın transferinden sonra kanal içinde huzursuzluk başlamıştı. Yaşananlardan sonra rahatsızlığını belli eden Gökmen Karadağ, Halk TV’deki işinden istifa etmişti. Karadağ’ın ardından Halk TV’deki yaprak dökümü devam etti. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ve daimi konuk Salim Şen Halk TV’ye veda etti. Suat Toktaş neden ayrıldığına ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Ancak Salim Şen, canlı yayında İsmail Küçükkaya’nın varlığından duyduğu rahatsızlığı belli etmişti.

Kılıçdaroğlu ve Babacan ne konuştu? İdris Şahin sıcağı sıcağına ilk kez TELE1’de anlattı