God of War Ragnarok PlayStation 2’de olsa nasıl olurdu?

Yayın tarihi: 28 Kasım 2022 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 27 Kasım 2022 Pazar 11:47 am

Oyunlar için yaptığı modlarla tanınan Speclizer, God of War Ragnarok’un PlayStation 2 grafikleriyle nasıl görüneceğini gösteren bir video hazırladı.

Tüm zamanların en başarılı oyun serilerinden God of War serisinin en yeni oyunu olan Ragnarok, 9 Kasım’da oyun severlerle buluştu. Bu yılın en heyecanla beklenen oyunlarından olan God of War Ragnarok, oyun severler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Öyle ki oyun, Sony’nin bugüne kadar en hızlı satan PlayStation oyunu olarak tarihe geçti.

Şu sıralar oyun dünyasının en çok konuşulan yapımı olan God of War Ragnarok başarılarıyla ses getirmeye devam ederken, yayınlanan ilginç bir video, Ragnarok PlayStation 2’de olsa nasıl olurdu sorusuna cevap verdi. Ortaya çıkan sonuç oyun severleri bir hayli eğlendirdi.

God of War ve The Last of Us gibi oyunlardaki ince detayları bulup paylaşarak oyun dünyasında adını duyuran Speclizer, oyun severler arasında hızla yayılan bu videoya da imza atan isim oldu. Speclizer hazırladığı bu yeni videoda, Ragnarok’u PlayStation 2 grafikleriyle yeniden canlandırdı. Eski God of War oyunlarının stiliyle Ragnarok’un dünyasını buluşturan bu videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Oyunlar için modlar hazırlayan Speclizer, bu videoyu hazırlamak için de Ragnarok’taki Kratos ve Thor gibi karakterleri retro grafiklerle baştan tasarladı. Ayrıca karakterlerin çevresindeki mekanlar da PlayStation 2 dönemi grafiklere elden geçirildi.

Honor 80 ve 80 Pro resmen tanıtıldı