Gelinciklerin arasında video çeken Gülen Ergen’e arazi sahibi tepki gösterdi

Yayın tarihi: 24 Nisan 2023 Pazartesi 2:04 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 2:04 pm

Hatay'da depremzedeleri ziyaret eden Şarkıcı Gülben Ergen, Instagram hesabından bir tarlada çektiği video ile yurttaşlara seslendi. Deprem bölgesinde yaraların sarılmaya devam ettiğini belirten Ergen, "'depremi unutmayın" mesajı verdi.

Ergen'in videosunun ardından tarlanın sahibi ortaya çıktı. Kırıkhannet'in yayınlandığı videoda tarla sahibi, Ergen'e tepki göstererek arazisine kimsenin girmesini istemediğini belirtti. Tarla sahibi, "Tarla gelincik tarlası değil, tarlama kimsenin girmesini istemiyorum. Gülben Ergen bir şey paylaşmış ama burası ekin tarlası gelincik tarlası değil" ifadelerini kullandı.











" />

Hatay Kırıkhan’da deprem felaketini hatırlatmak ve bölgede yaraların sarıldığını anlatmak için bir tarlada video çeken Gülben Ergen’e arazi sahibinden tepki geldi. Arazi sahibi, “Tarlama kimsenin girmesini istemiyorum” dedi.

Hatay’da depremzedeleri ziyaret eden Şarkıcı Gülben Ergen, Instagram hesabından bir tarlada çektiği video ile yurttaşlara seslendi. Deprem bölgesinde yaraların sarılmaya devam ettiğini belirten Ergen, “‘depremi unutmayın” mesajı verdi.

Ergen’in videosunun ardından tarlanın sahibi ortaya çıktı. Kırıkhannet’in yayınlandığı videoda tarla sahibi, Ergen’e tepki göstererek arazisine kimsenin girmesini istemediğini belirtti. Tarla sahibi, “Tarla gelincik tarlası değil, tarlama kimsenin girmesini istemiyorum. Gülben Ergen bir şey paylaşmış ama burası ekin tarlası gelincik tarlası değil” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Morgül’den ‘Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses ve Gülben Ergen’ çıkışı: Hayatımdan sildim