Gazze paylaşımı yapan Benzema’ya İsrailli eski futbolcudan 4 dilde küfür! X kısıtlama getirdi

Yayın tarihi: 16 Ekim 2023 Pazartesi 3:54 pm - Güncelleme: 16 Ekim 2023 Pazartesi 3:59 pm

İsrailli eski kaleci Dudu Aouate, Karim Benzema’nın Filistin‘e yönelik destek mesajı sonrası yıldız oyuncuya Arapça, İngilizce, Fransızca ve İbranice küfretti. X’in paylaşıma kısıtlama getirdiği görüldü.

Cezayir asıllı Fransız  futbolcu Karim Benzema, Hamas-İsrail Savaşı’nda Gazze’ye yönelik bombardıman yapılması ve sivil halkın hayatını kaybetmesine yönelik  “Dualarının adaletsiz bombalamaların bir kez daha kurbanı olan Gazze sakinleriyle olduğunu” belirttiği bir paylaşımda bulundu.

X sosyal medya hesabından Gazzeliler için destek mesajı paylaşan Benzema, “Tüm dualarımız, kadınları ve çocukları ayırt etmeyen adaletsiz bombalamaların bir kez daha kurbanı olan Gazze sakinleriyle” ifadesini kullandı.

Filistin’e destek mesajı paylaşan futbolcunun sınır dışı edilmesi istendi

DUDU AOUATE’DEN 4 DİLDE KÜFÜR

Fransız yıldız Karim Benzema’nın Gazzelilere destek mesajına İsrailli eski futbolcu Dudu Aouate’den tepki geldi. Dudu Aouate, sosyal medya hesaplarından Karim Benzema’ya Arapça, İngilizce, Fransızca ve İbranice küfretti.

X, KISITLAMA GETİRDİ

X sosyal medya platformu Dudu Aouate’nin yapmış olduğu paylaşıma kısıtlama getirdi. Kısıtlamada, “Görünürlük kısıtlandı. Bu gönderi X’in tacize karşı kurallarını ihlal ediyor olabilir” ifadelerine yer verildi.

İsrail-Hamas savaşında 10’uncu gün! Filistin Devlet Başkanı Abbas Hamas’ı reddetti