Galaxy S21 tanıtım tarihi kesinleşti

Yayın tarihi: 5 Ocak 2021 Salı 8:00 am - Güncelleme: 4 Ocak 2021 Pazartesi 3:47 pm

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli S21’in tanıtım tarihi açıklandı. İşte Galaxy S21 tanıtım tarihi ile ilgili tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki lider isimlerden biri olan Samsung yeni S serisi modelleri için geri sayıma geçti. Bilindiği üzere Samsung uzun bir süredir yeni S serisi modelleri üzerinde çalışıyordu.

Aslında şimdiye kadar yeni S serisi ile ilgili pek çok bilginin sızdırıldığını söyleyebiliriz. Telefonun tasarımından tutun da teknik özelliklerine kadar pek çok bilgiye hakimiz. Hatta ultra modelinde S-Pen desteğinin bulunacağını bile biliyoruz. Yani Samsung gerçekleşecek olan yeni Unpacked etkinliğinde bizim bilmediğimiz şeyler söylemeyecek.

Peki Samsung’un yeni amiral gemisi modeli ne zaman tanıtılacak?

 Galaxy S21

Samsung tarafından geçtiğimiz gece geç saatlerde yapılan açıklamada yeni S Serisi modellerin 14 Ocak’ta tanıtılacağı belirtildi.

Güney Koreli üretici 14 Ocak tarihinde 3 farklı telefon modeli ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Galaxy S21, S21+ ve S21 Ultra. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler arasında telefonların fiyatları da yer alıyor.

Eğer sızdırılan fiyatlar doğruysa S21 fiyatı 899 dolardan başlayacak. S21+ 1099, S21 Ultra ise 1299 dolardan kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Genel itibariyle fiyat tarafında S20 serisine oranla çok bir değişikliğin olduğu söylenemez. En azından sızdırılan fiyatlar doğruysa.

Kesin bilgileri yaklaşık olarak 10 gün sonra gerçekleşecek olan etkinlikte öğrenmiş olacağız. Bakalım Samsung fanlarını memnun edecek bir model ortaya koyabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Mi 11 ile çekilen fotoğraflar dudak uçuklatıyor