Galaxy F 1 milyondan fazla sattı!

Yayın tarihi: 17 Aralık 2019 Salı 3:06 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2019 Salı 3:06 pm

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alan Samsung, katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefon modelini yıl içerisinde satışa sunmuştu. Peki Galaxy Fold ne kadar sattı?

2019’un başlarında tanıtılan Galaxy Fold, ekran ve menteşe bazlı problemler nedeniyle ertelenmişti. Adeta yeniden tasarlanan katlanabilir ekranlı Samsung modeli yılın 2. yarısında tekrardan satışa sunuldu.

Yaşanan problemlerden ötürü kullanıcıların kafasında bazı soru işaretlerinin oluşmasına neden olan Galaxy F, bu olumsuz görünüme rağmen hayli başarılı bir satış performansı sergiledi.

Samsung tarafından paylaşılan rakamlara göre şimdiye kadar 1 milyonun üzerinde Galaxy F modeli satıldı.

galaxy fold

Hali hazırda ülkemizde resmi olarak satışa çıkmamış olan Galaxy F, internet üzerinde 12.000 ile 15.000 TL arasında fiyatlardan satılıyor. Ayrıca telefonun yurt dışındaki satış fiyatı da 2000 dolar civarında. Muhtemelen Galaxy Fold’un resmi satış fiyatı da aynı aralıkta olacaktır.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Son dönemde pek çok üretici, katlanabilir ekranlı akıllı telefon modellerini tanıtmaya başladı. Muhtemelen 2020 yılında satışta olan katlanabilir ekranlı model sayısı da hayli artacaktır. Model sayısının artmasıyla birlikte fiyatların da hayli ucuzlayacağını söylemek yanlış bir ifade olmaz.

Yine de katlanabilir ekranlı modeller için 2021 yılını beklemek en doğrusu.

Gears Tactics sadece tek oyunculu moda sahip olacak