Galatasaray’da Icardi seferberliği! Bir taraftar hastaneyi arayarak durumunu sordu

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 10:54 am - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 10:59 am

Beşiktaş maçı sonrası sakatlanan Icardi için bir Galatasaraylı taraftar,  tedavi gördüğü hastaneyi arayarak Bayern Münih karşılaşmasında oynayıp oynamayacağını sordu.

Mauro Icardi’yi büyük bir sevgiyle sahiplenen Galatasaray taraftarları, Beşiktaş maçında şok yaşadı. Karşılaşmada sakatlanan Icardi’nin stadyumdan çıkarken sekerek yürüdüğü görüldü. Bunun üzerine hastaneye kaldırılan Icardi’nin sağlık kontrolleri yapıldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan Mauro Icardi’nin MR’ının çekildiği bildirildi. Tetkikler sonucunda sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildiği kaydedildi.

Beşiktaş maçında sakatlanan Icardi’nin sağlık durumu hakkında açıklama

TARAFTAR HASTANEYİ ARAYARAK DURUMUNU SORDU

Sosyal medyada paylaşılan videoda Galatasaraylı bir taraftarın İcardi’nin tedavi gördüğü sponsor hastaneyi aradığı ve bilgi istediği görüldü. Taraftarın telefona çıkan personele “İcardi’nin sağlık durumunu öğrenmek istiyorum. Salı günü maçta oynayabilecek mi?” sorusunu yöneltti. Hastane personeli ise bu konuda bilgi veremeyeceğini söyledi.

Bunun üzerine taraftar, Salı günü oynanacak maçın önemli olduğunu, bu nedenle merak ettiği söyledi ancak yine cevap alamadı.

Ferhat Göçer sakatlanan Icardi için her türlü göreve hazır olduğunu paylaştı! “Ameliyat ederim, şarkı söylerim…”