Beşiktaş maçında sakatlanan Icardi’nin sağlık durumu hakkında açıklama

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 10:40 am - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 10:40 am

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Galatasaray’ın yıldız forveti Mauro Icardi’nin, sağ ayak bileğindeki tendonda kanama tespit edildiği açıklandı.

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro İcardi, son olarak Beşiktaş karşısında attığı 2 golle zaferin mimarı oldu. Arjantinli süperstar, Rachid Ghezzal ile girdiği mücadelede aldığı darbe nedeniyle sakatlık geçirdi. Karşılaşmanın son anlarında tedavi edilen tecrübeli futbolcunun durumu ise merak konusuydu.

İĞNE İLE OYNAYABİLECEK

Kulüp, dün İcardi’nin sağlık durumuyla ilgili olarak, “Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir” açıklaması yapıldı. Gelen son haberlere göre 30 yaşındaki oyuncunun, yarın Bayern Münih maçında oynayabilmesi için iğne ile oynaması gerekiyor.

SAĞLIK EKİBİYLE ORTAK KARAR ALINACAK

Fakat sağlık ekibinin de son görüşünün alınması ve bu karara göre teknik ekip ile ortak bir karar alınması bekleniyor.