Galatasaray’a şok! Mauro Icardi futbolu bırakıyor iddiası

Yayın tarihi: 4 Ekim 2022 Salı 11:29 am - Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı 11:34 am

Galatasaray’ın yaz transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Arjantinli dünya yıldızı Mauro Icardi‘nin futbolu bırakabileceği iddia edildi.

Son oynanan Adana Demirspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen yıldız futbolcu, ülkesi Arjantin’e gitmişti. Icardi’nin Arjantin’e gitmesinin ardından birçok sansasyonel haber medyada yer aldı. Son olarak dünya yıldızının futbolu bırakabileceği iddia edildi.

KENDİSİNİ FUTBOLA VEREMİYOR

RedBoing’in haberinde, Wanda Nara’yla ayrılık kararı alan Mauro Icardi’nin, kendisini futbola veremediği gerekçesiyle futbolu bırakmayı düşündüğü iddia edildi. Icardi geçmişte Wanda Nara’yı aldatmış ve ikili ayrılmıştı. O dönem MARCA gazetesinde yer alan haberde de Icardi’nin futbolu bırakmayı düşündüğü yer almıştı. Öte yandan RedBoing’in haberinde, Icardi’nin Wanda Nara için Arjantin’e gittiği yer aldı.

BARCELONA’DA YETİŞTİ

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Arjantinli forvet henüz 18 yaşındayken İtalyan kulübü Sampdoria tarafından kiralandı. Önce U-19’da forma giyen İcardi, 30 maçta 30 gol atınca A takıma yükseldi. Bu performansın ardından bonservisi alınan İcardi 2 sene sonra ise Milano ekibi Inter’e 13 milyon Euro bedelle transfer olmuştu

Galatasaray’a yeni gelmişlerdi! Wanda Nara, Icardi’den ayrıldı