Galatasaray yönetiminden Mauro Icardi kararı

Yayın tarihi: 2 Şubat 2023 Perşembe 4:48 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2023 Perşembe 4:49 pm

Galatasaray yönetimi, ligde başarılı bir performans sergileyen Mauro Icardi’nin bonservisinin en kısa zamanda alınmasına karar verdi.

Galatasaray’da sabah saatlerinde Florya’da kulüp yöneticilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Başkan Dursun Özbek, Sportif Aş Başkan Vekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk’un katılımı ile gerçekleşen zirvede Mauro Icardi’nin durumu masaya yatırıldı.

Paris’ten kiralanan Icardi’nin durumuyla ilgili görüşme yapılırken, golcü oyuncunun bonservisinin bir an önce alınması gerektiğine karar verildi. Sözcü’nün haberine göre; Dursun Özbek Timur’a, “Bu iş sezon sonunu beklemez. Adam attıkça atıyor. Değerini arttırıyor. Gidin hemen bonservisini alın” dedi. Okan Buruk’un olumlu görüşü sonrası Erden Timur’un PSG’den randevu istediği iddia edildi.

PARİS’TE GÖRÜŞME

Erden Timur, Icardi’nin menajeri ile de son detayları konuştuktan sonra Parisli yöneticilerden ile dev pazarlık için gerekli randevuları aldı. Trabzonspor maçı sonrası özel uçakla Fransa’ya gidecek olan Timur’un, Arjantinli oyuncunun sözleşmesindeki 8 milyon Euro’luk maddeyi kullanarak transferi sonuçlandırmasına kesin gözüyle bakıyor.

BONUS AĞIRLIKLI SÖZLEŞME

Galatasaray’da kalmak istediğini söyleyen Icardi ve menajeri ile yapılan görüşmede ise sözleşme detaylarında da uzlaşma sağlandı. Yıldız golcü yıllık garanti para 3.5 milyon Euro artı bonuslar içeren bir anlaşmaya olumlu yanıt verdi. Icardi’nin bonuslarla beraber yıllık maliyetinin 5 milyon Euro’yu bulması bekleniyor.

Galatasaray ve Trabzon’dan derbi öncesi sevindiren sonuçlar