Dünya 1 numarası Filenin Sultanları Avrupa sahnesi çıkıyor

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2023 Cuma 1:20 pm - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 Cuma 1:21 pm

Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda bugün sahne alıyor. Filenin Sultanları’nın tek hedefi Uluslar Ligi’nden sonra Avrupa şampiyonu olmak. Peki Filenin Sultanları’nın maçı saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda sahne alıyor. Filenin Sultanları, C Grubu’ndaki ilk maçında İsveç ile kozlarını paylaşacak. Dünya 1 numarası olarak turnuvada yer alan Türkiye’de tek hedef galibiyet. 16’ıncı kez organizasyona katılan Ay-yıldızlılar, 5 kez madalya kazanma başarısı gösterdi. Millilerimiz, 2003 ve 2019 yıllarında şampiyonluğun eşiğinden dönmüştü.

5’inci kez Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek İsveç de iyi bir başlangıç yapmanın peşinde. İskandinav ülkesi, turnuvadaki en iyi derecesini 2021’de 8’incilik ile elde etmişti.

Türkiye ile İsveç, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası kapsamında 4’üncü kez karşılaşacak. Filenin Sultanları, daha önce oynanan 3 maçı da set vermeden kazanmıştı. İki ülke son olarak 2021 yılında kozlarını paylaşmıştı.

SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye ile İsveç arasındaki C Grubu mücadelesi, Almanya’da oynanacak. Saat 18.00’de başlayacak müsabaka, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Vize krizi sürüyor! Guidetti’nin iki Türk yardımcısına vize verilmedi