‘FETÖ ile AKP kol kola girdi’ itirafıyla gündeme gelen AKP’li Ayvalı Boğaziçili gençleri hedef aldı

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 11:17 am - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 11:48 am

AKP’nin FETÖ ile kol kola yürüdüğünü itiraf etmesiyle kamuoyunda ve partisinde oluşan tepkilerin ardından istifa edip 10 ay sonra partideki görevine dönen Emre Cemil Ayvalı, Boğaziçili gençleri hedef aldı.

AKP iktidarının politikaları nedeniyle geleceğini yurt dışında aramak zorunda kalan Boğaziçi Üniversiteli gençler, “Siz İsteyin, Biz Döneriz” kampanyası başlattı. Gençler, adaletin, özgürlüğün ve demokrasinin tesis edilmesi halinde ülkelerine geri döneceklerini belirterek videolar yayımladı.

Gökmen Karadağ, FETÖ itirafçısı Emre Cemil Ayvalı’yı hatırlattı

Dünyanın en büyük şirketleri ve en iyi üniversitelerinde yaşamlarına devam gençlere, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medyadan yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Gelin evlatlarım, dönün gençler. Bu ülkenin size ihtiyacı var. Sizin hayalleriniz benim hedefimdir” dedi.

Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği’nin tahliyesine yargı dur dedi!

İktidarın liyakatsiz politikalarına tepki gösteren gençleri AKP MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, hedef aldı.

‘FETÖ itirafı’ ile geçmişte gündeme gelen Ayvalı, şunları sarf etti: “Batı’nın ezik köleleri”

FETÖ AÇIKLAMASININ ARDINDAN İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Emre Cemil Ayvalı, daha önce AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken bir televizyon programında, AKP’nin FETÖ ile kol kola yürüdüğünü itiraf etmesiyle kamuoyunda ve partisinde oluşan tepkilerin ardından istifa etmişti. Ayvalı, İstifa ettiği AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine 10 ay sonra geri dönmüştü.

Ayvalı, istifasına neden olan  konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Eğer FETÖ ile AK Parti geçmişte bürokraside kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için yaptı.

Hukukçu Salim Şen: AKP’li Emre Cemil Ayvalı’nın itirafları AKP’nin bütün savunmalarını çöpe attı

Çünkü eski devlet düzenindeki atama düzeni şöyleydi; 2002’de ben iktidara gelmişim, sene 2007-2008. Ya benim bir müsteşar atamam için bu adamın memur olarak 12 yılı doldurması lazım. Genel Müdür olarak 12 yılı doldurması lazım.

Ben sanki kendi kadrolarımla geldim de çok mücadele etme gücüm vardı, muktedirdim de böyle bir fanteziye mi girdim? Hayır. Bir tarafta, çok açık söylüyorum, darbeci Kemalist gelenek vardı, bir tarafta FETÖ vardı ve bunları birbirine kırdırmak suretiyle yol almak mecburiyetinde kaldım 2010’a kadar. Mesele bu. Ve bu bir vesayetle mücadeleydi.”

 

Boğaziçili gençlerin yayımladığı videoda şöyle:

 

 

FETÖ ile kumpasın itirafçısı Cemil Emre Ayvalı’yı kim koruyor?

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Siz isteyin biz döneriz’ diyen yurt dışındaki gençlere yanıt!