Demet Sağıroğlu ‘Resmen Haksızlık’ın oluşum hikayesini anlattı

Yayın tarihi: 28 Nisan 2024 Pazar 1:43 pm - Güncelleme: 28 Nisan 2024 Pazar 1:43 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Arnavut Kaldırımı isimli şarkısıyla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, yeni şarkısı ‘Resmen Haksızlık’ haksızlık hakkında konuştu.

90’lı yıllara damga vuran Demet Sağıroğlu, TELE1’de ekranlara gelen Başka Sohbetler’e konuk oldu.

Nilüfer Bıyıklı’nın “Yeni bir şarkı var, ‘Resmen Haksızlık’. Oluşum hikayesini de ben okudum ama seyirciler belki bilmek isterler. Çünkü, kendi söz ve müziğinle yeniden çıkmak isterken aslında çok beğendiğin başka bir şarkı gelmiş değil mi önüne?” sorusuna yanıt veren Sağıroğlu, şunları söyledi:

“Evet, öne geçti. Kendi şarkılarım vardı yani yaptığım besteler, yine sözler yazdığım vardı. Onlarla çıkmayı düşünüyordum. Onlar biraz daha böyle felsefik Amerika’da yazdığım şarkılar. Sonra bana menajerim dedi ki, ‘bak böyle şarkılar da var’; dedim ‘yani pek düşünmüyorum ama hani önce kendi şarkımı açayım sonra başkalarının şarkılarını okurum’. Bir baktım çok benim yazdığım, yani benim dilimden yazmış sevgili Murat Güneş şarkıları. 8-10 tane şarkı gönderdi, oradan hemen bunu ayırdım, bir tane daha ayırdım hatta, iki tane şarkıyı kendim yazmış gibi iç rahatlığıyla söyledim.”

 

Kaynak: HABER MERKEZİ