Fenomen Solmaz Çiros, Armağan Çağlayan’ın programını terk etti

Yayın tarihi: 18 Haziran 2021 Cuma 11:42 am - Güncelleme: 18 Haziran 2021 Cuma 11:42 am

Adını katıldığı evlilik programlarıyla duyuran fenomen gelin adayı Solmaz Çiros, kendisini programına davet eden Armağan Çağlayan’ın selam vermediği için programını terk ettiğini duyurdu.

Armağan Çağlayan, YouTube’da yayınlanan programının yeni bölümü için, daha önce katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Solmaz Çiros’u davet etti.

“KAFASINI BİLE KALDIRMAYA TENEZZÜL ETMEDİ”

Ancak Çiros, Çağlayan’ın kendisine selam bile vermediğini söyleyerek programı terk etti. Çiros, kişisel Instagram hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Biliyorsunuz ki Armağan Çağlayan beni programına davet etti. Ben de kabul ettim. Tam girdik içeriye, Armağan Bey içeride oturuyordu. Kendisine ‘merhaba’ demek istedim. Kafasını bile kaldırmaya tenezzül etmedi. Selam bile vermedi. Kusura bakmasın ama o da etten kemikten… Ben şoka girdim.

“BEN ORAYA SORGU MASASINA GELMEDİM”

Televizyon programlarına çıktığımda beni dört dörtlük ağırlıyorlar. Ben oraya sorgu masasına gelmedim. Kendine öyle bir strateji yaratmaya çalıştı. Beni beğenmedi ya da bilmiyorum. Beni beğenmediysen programına neden çağırıyorsun. Çok kırıldım.”