Fenerbahçe’den forvete iki yıldız! İşte o isimler…

Yayın tarihi: 15 Eylül 2020 Salı 9:28 am - Güncelleme: 15 Eylül 2020 Salı 9:28 am

Kosovalı yıldız Vedat Muriç’in boşluğunu dünyaca tanınmış bir isimle doldurmak isteyen Fenerbahçe’de düğmeye basıldı. Bas Dost ve Mbwana Samatta için girişimlerde bulunan Sarı-Lacivertliler’in gündemine giren son isim Porto’nun Yeşil Burun Adalı yıldızı Ze Luis oldu.

Vedat Muriqi’i bonuslar dahil 20 milyon Euro karşılığında Lazio’ya gönderen Fenerbahçe’nin golcü adayları netleşmeye başladı.

TRANSFERİN EN HIZLI TAKIMI

Önümüzdeki sezon şampiyonluktan uzak kalmak istemeyen sarı-lacivertliler, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. 4 Ağustos’ta transfer döneminin başlamasıyla birlikte adeta atağa kalkan Fenerbahçe, bu kapsamda kadrosunu 10 isimle güçlendirmişti.

İMZALAR ARKA ARKAYA

Gelecek sezon şampiyonluk yolunda iddialı bir kadro kurmak isteyen Kanarya, eski yıldızları Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in yanı sıra Jose Sosa, Filip Novak ve Mert Hakan Yandaş gibi önemli isimleri renklerine bağlamıştı.

MARCEL TISSERAND GELDİ

Fenerbahçe’nin son transferi ise Marcel Tisserand oldu. İstanbul’a gelen 27 yaşındaki stoperin transferi kısa sürede açıklanacak.

GÖZLER FORVET TRANSFERİNDE

Birçok bölgesine yeni isimler kazandıran Fenerbahçe’de gözler forvet transferine çevrildi. Hücuma Thiam ve Enner Valencia’yı alan Sarı-lacivertliler gol yollarında etkili 2 isim daha alacak.

CAVANI İDDİASI ÇIKMIŞTI AMA…

Sarı-lacivertli kulübün PSG’den ayrılması gündemde olan Edinson Cavani ile ilgilendiği belirtilmişti ancak bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

ZE LUIS’DE BONSERVİS PROBLEMİ

Fenerbahçe’de sportif direktörlük görevine başlayan Emre Belözoğlu’nun Ze Luis’i bizzat aradığı ifade edildi. Ze Luis’ten olumlu yanıt alan Fenerbahçe, 8 milyon Euro’luk bonservis problemiyle karşılaştı.

SAMATTA İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Fenerbahçe’nin büyük hedeflerinden birinin de Mbwana Samatta olduğu ve Aston Villa ile satın alma opsiyonlu kiralama pazarlıkları yapıldığı iddia edildi.