Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları birbirlerine girdi

Yayın tarihi: 18 Şubat 2022 Cuma 8:42 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2022 Cumartesi 10:07 am

Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe  ile Galatasaray arasında oynanan basketbol maçında, taraftarların sahaya patlayıcı madde atması ve tezahüratları nedeniyle, tribünler boşaltıldı. Taraftarlar saha dışında birbirine girdi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Türkiye Kupası yarı finali maçı Tofaş Spor Salonu’nda saat 20.00’da başladı. İki takım taraftarlarının kötü tezahüratları nedeniyle maç sıklıkla durdu. Galatasay tribününden ise 7 kez patlayıcı madde atıldı. Hakemler sık sık uyarılarına rağmen iki takım tarafları da kötü tezahüratı sürdürdü. Bunun üzerine maçın 29’uncu dakikasında hakemler tribünlerin boşaltılmasına karar verdi. Seyircilerin salondan çıkışı için maça ara verildi.

Tribünlerin boşaltılmasıyla saha dışına çıkan taraftarlar, birbirlerine girdi. Gruplar halinde kavga eden taraftarlar birbirlerine sandalye fırlattı.

OLAYLI MAÇTA FENERBAHÇE GALİP GELDİ

Basketbol erkeklerde Bitci Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Beko, Galatasaray Nef’i 64-49 mağlup etti. Bu skorla Fenerbahçe Beko, turnuvada finale yükseldi.

 

İsmail Kartal: Kariyerim ve Fenerbahçe için önemli bir maç