Fenerbahçe Twente listesini teslim etti! Cengiz ve Fred listede

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 4:01 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 4:01 pm

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Twente ile oynayacağı Play-Off turu oyuncu listesini teslim etti. Teknik Direktör İsmail Kartal listeye yeni transferler Fred ve Cengiz Ünder’i de dahil etti.

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi Play-off turunda Hollanda’nın Twente takımıyla oynayacağı maçın oyuncu listesini UEFA’ya bildirdi. Teknik direktör İsmail Kartal yeni transferler Fred ve Cengiz Ünder’i de kadroya dahil etti.

Sakatlıkları bulunan Emre Mor ve Osayi Samuel’in yanı sıra Samet Akaydin, Miguel Crespo ve Serdar Dursun da kadroya alınmadı.

Maçtan 24 saat öncesine kadar iki oyuncu değişiklik hakkı bulunan sarı lacivertli takımın teslim ettiği oyuncu listesi şöyle:

Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Miha Zajc, Joshua King, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir.

Mariborlu holigan Fenerbahçe tribününe saldırdı! Stattan çıkartılan Fenerbahçelilere skandal müdahale