Fenerbahçe Batshuayi’nin menajerini İstanbul’a çağırdı

Yayın tarihi: 11 Ekim 2023 Çarşamba 1:03 pm - Güncelleme: 11 Ekim 2023 Çarşamba 1:05 pm

Fenerbahçe yönetimi performansı uzun süredir tartışılan Michy Batshuayi‘nin durumunu görüşmek için menajerini İstanbul’a davet etti

Genel durumu teknik heyeti memnun etmeyen Michy Batshuayi için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Son Kasımpaşa maçında pozisyonlara girmesine rağmen normalde rahatlıkla atabileceği golleri kaçıran Belçikalı futbolcuda konsantrasyon eksikliğinin olduğu tahmin ediliyor.

MENAJERİ İSTANBUL’A DAVET EDİLDİ

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Sezon başında takımdan ayrılmak isteyen hatta transferin son gününe kadar takımdan ayrılma ihtimali yüksek ifade edilen Batshuayi’nin menajeri Meissa N’diaye’nin İstanbu’a davet edildiği iddia edildi. Belçikalı yıldızın menajeri ile kapsamlı bir şekilde görüşüleceği Michy Batshuayi’de kafa karışıklığı varsa bunun sebeplerinin masaya yatırılacağı bildirildi.

TEKNİK PATRON ÇÖZÜM ARIYOR

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, takımda kalmasını istediği Batshuayi’nin bu şekilde yol yürümesini de istemiyor. Bir türlü takımdaki yeni rolüne alışamayan Belçikalı yıldız Avrupa maçlarında forma giymesine karşın ligde az süre almasını sorun ediyor. Batshuayi’nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Ancak Fenerbahçe’nin sözleşmeyi 1 yıl uzatma hakkı da bulunuyor.

Samandıra’da İsmail Kartal’dan Batshuayi’ye uyarı!