Fatih Terim gözünü Süper Lig’e dikti! İşte yeni transfer hedefi

Yayın tarihi: 17 Ocak 2024 Çarşamba 11:37 am - Güncelleme: 17 Ocak 2024 Çarşamba 11:39 am

Yunanistan Süper Ligi’nde mücadele eden Panathinaikos’un başına geçen Fatih Terim, transferde rotayı Türkiye’ye çevirdi. Samet Akaydın’ı kadrosuna katan Panathinaikos şimdi de Adana Demirspor’dan kaleci Ertaç Özbir’i istiyor.

Yunanistan Süper Lig ekibi Panathinaikos’un başına geçen Fatih Terim, bir yandan ligde kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan da kadrosunu güçlendirmenin yollarını arıyor. Yunan devine imza atar atmaz gözünü Trendyol Süper Lig’e diken Fatih Terim, Türkiye’den kadrosuna katabileceği futbolculara bakmaya başladı. Panathinaikos, ilk olarak Fenerbahçe’den Samet Akaydin’in satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.

Yunan kulübünden yapılan açıklamada Samet Akaydin’in Panathinaikos’ta forma giyen ilk Türk futbolcu olduğu vurgulandı. Tecrübeli savunmacı ise yaptığı açıklamada bu transferde Fatih Terim’in önemli rol oynadığını açıkladı.

Ivan Bebek son dakikada penaltı verdi Fatih Terim liderliği kaptırdı

YENİ HEDEF ERTAÇ ÖZBİR

Sabah’ın haberine göre Terim, Panathinaikos’ta kaleci sıkıntısı olduğunu ifade ederek yönetimden Adana Demirspor’un file bekçisi Ertaç Özbir’in alınmasını istedi. Tecrübeli hocanın Ertaç ile de bizzat görüştüğü kaydedildi.

Panathinaikos ve Adana Demirspor’un görüşmesinin ardından 34 yaşındaki deneyimli kalecinin, Yunanistan’ın yolunu tutacağı aktarıldı. Ertaç Özbir, bu sezon şu ana kadar Mavi Şimşekler ile 13 maça çıktı.

Fatih Terim'in Panathinaikos'a istediği, Adana Demirspor'un file bekçisi Ertaç Özbir

Fatih Terim’in Panathinaikos’a istediği, Adana Demirspor’un file bekçisi Ertaç Özbir

Kaynak: TELE1