Faciadan son anda dönüldü! Yorgun mermi tavanı deldi çocuk odasına düştü

Yayın tarihi: 8 Ocak 2024 Pazartesi 6:55 pm - Güncelleme: 8 Ocak 2024 Pazartesi 6:55 pm

Bursa’da yorgun mermi, 5 kişilik ailenin kaldığı evin tavanını delip çocuk odasına düştü. Olayda yaralanan olmazken, polis silahı ateşleyeni bulmak için çalışma başlattı.

Bursa’nın Karacabey ilçesi Karacaahmet Mahallesi’nde sabah saatlerinde Hakan Kılıç’ın evine yorgun mermi düştü. Kılıç, annesi, eşi ve 2 çocuğuyla yaşadığı evinde sabah uyandığı sırada, tavanın delik olduğunu fark etti. Kılıç, çocuk odasındaki sandalyenin üstünde mermi çekirdeği gördü. İhbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Zonguldak’ta yorgun mermi isyanı! “Bu kez aracıma düştü”

“1 DAKİKALIK KEYİF”

Evde inceleme yapan polis ekipleri, silahı ateşleyen kişinin kimliğini tespit etmek için çalışma başlatırken, insanların 1 dakikalık keyfinin birilerinin canına mâl olabileceğini söyleyen Hakan Kılıç, “Öncelikli amacımız bunu atanı bulabilmek, çünkü çocuğum var. Bu mermi bize veya çocuklarımın canına mâl olabilirdi, sakat bırakabilirdi. Artık silahlı sevinçten vazgeçmeliyiz. Halkımızın biraz daha bilinçli ve sorumlulukla hareket etmesini istiyoruz. Yaşanan örnekler ortadayken, hâlen daha bu şekilde sorumsuzca hareket eden vatandaşların aklını başına almasını diliyoruz. Alacağınız 1 dakikalık keyfin, birilerinin canına mal olabileceğini düşünmelerini istiyoruz” dedi.

Kaynak: DHA