Zonguldak’ta yorgun mermi isyanı! “Bu kez aracıma düştü”

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 10:25 am - Güncelleme: 17 Ekim 2023 Salı 10:25 am

Zonguldak’ta açılan ateş sonucunda park halindeki otomobiline dört adet yorgun mermi isabet eden Metin Şaşkın, “İlçemizde bilinçsiz silah kullanımına bağlı olarak çok sık yorgun mermi vakaları yaşandığına şahit oluyoruz. Bu kez de benim aracıma düştü” dedi.

Zonguldak Alaplı’da Metin Şaşkın’a ait otomobilin arka camına kimliği belirsiz kişilerin ateşlediği yorgun mermi isabet etti. Park halindeki otomobilde maddi hasar meydana geldi.

“BU KURŞUN BANA DA İSABET EDEBİLİRDİ”

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Metin Şaşkın, “Evden geldim, çarşıya indim ve alışveriş yaptıktan sonra tekrar eve döndüğümde arabamın camının kırık olduğunu gördüm. Kurşun izi mi diye arabanın arka kapıyı açarak koltuğu söktüm ve koltukta kurşunu gördüm. Bu kurşunu oradan aldım ve gördüğünüz gibi elimde duruyor. Bu kurşun bana da isabet edebilirdi. Sokakta oynanan çocuklara da isabet edebilirdi. Bu kurşun nereden geldiğini öğrenemedim. İlçemizde bilinçsiz silah kullanımına bağlı olarak çok sık yorgun mermi vakaları yaşandığına şahit oluyoruz. Bu kez de benim aracıma düştü. Mala geldiği için çok üzülmüyorum. Buradan silah atanlara sesleniyorum, düğünleri kana bulamasınlar. Bugün aracıma isabet etti. Zarar mala geldi. Yarın Allah korusun cana da gelebilir. Halkımızı da bilinçsiz silah kullanımıyla ilgili duyarlı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Magandalar tehlike saçıyor! Galerideki otomobilin kaputuna yorgun mermi düştü