‘Evi yakacağım’ dedi, kendisini odaya kilitledi! “Ben psikopat değilim”

Yayın tarihi: 2 Şubat 2023 Perşembe 3:03 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2023 Perşembe 3:03 pm

‘Evi yakacağım’ diyerek kendisini odaya kilitleyen 40 yaşındaki H.K. 2,5 saatin sonunda polis ve itfaiye ekipleri tarafından evden çıkarıldı.

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan bir gecekonduda iddiaya göre evde bulanan kız kardeşi ve annesiyle tartışan H.K., odasına geçip, kapıyı kilitledikten sonra evi yakacağını söyledi. Bunun üzerine anne ile kızı, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, yardım istedi. İhbarın ardından adrese sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gelen ekipler H.K.’yi ikna etmek için yaklaşık 2,5 saat dil döktü ancak başarılı olamadı.

Pencereden içeriye girmeye çalışan polis, kırılan cam parçası ile H.K.’nin kendine zarar verebileceği düşüncesiyle vazgeçti. Daha sonra polis itfaiyenin kapıyı levye ile açmasının ardından odaya girip, H.K.’yi etkisiz hale getirdi. Polis tarafından evden çıkartılıp, ayakta tedavi edilen H.K., polise “Ben psikopat değilim” diyerek kendini savundu. H.K., polis nezaretinde hastaneye götürülürken, ailesi ise görüntü çeken gazetecilere tepki gösterdi.

‘Duaya geldik’ diye eve girip 200 bin liralık altınla kayıplara karıştılar