Estetik ameliyatı için Türkiye’ye gelen kadın hayatını kaybetti! Çok sayıda kalp krizi iddiası

Yayın tarihi: 10 Ocak 2024 Çarşamba 5:05 pm - Güncelleme: 10 Ocak 2024 Çarşamba 5:06 pm

İngiltere’den “Brezilya kalçası” ameliyatı olmak için Türkiye’ye gelen 26 yaşındaki Demi Agoglia hayatını kaybetti. Agoglia’nın, çok sayıda kalp krizi geçirdiği düşünülüyor.

İngiltere’nin Manchester kentinde yaşayan 26 yaşındaki üç çocuk annesi Demi Agoglia, “Brezilya kalçası” ameliyatı olmak için Türkiye’ye geldi. İstanbul’da geçirdiği operasyonun ardından rahatsızlanan Agoglia, hayatını kaybetti.

Duvar’ın Daily Mail’in aktardığına göre, geçtiğimiz hafta perşembe günü ameliyat olan kadın, ülkesine dönmeden birkaç saat önce göğüs ağrılarından şikayet ederek operasyonun yapıldığı kliniğe geri dönmek istedi. Ancak Agoglia, pazartesi günü hastaneye gitmek üzere bindiği takside kötüleşti. Agoglia’nın, yağ embolisinin neden olduğu çok sayıda kalp krizi geçirdiği düşünülüyor.

‘TÜRKİYE’YE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ BUNU YAPMAYIN DERİM’

Agoglia’nın 37 yaşındaki ağabeyi Carl, ameliyat için Türkiye’ye gitmeyi düşünenleri “Yapmayın!” diye uyardı. Agoglia’nın erkek arkadaşının hala Türkiye’de olduğunu ve adli tıp raporunu beklediğini anlatan Carl, şu ifadeleri kullandı:

“Yaşanan trajik. Şoktayız. Ameliyat için İstanbul’a gitti. Partnerinin eve gelmeden önce ölüm belgesine ihtiyacı var. Eğer operasyon için Türkiye’ye gitmeyi düşünüyorsanız, bunu yapmayın derim!”

İstanbul’da servisin altında kalan beş yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İNGİLTERE’DE 10 BİN, TÜRKİYE’DE 3 BİN STERLİN

The Sun gazetesi, ‘Brezilya kalçası’ operasyonunun İngiltere’de yaklaşık 10 bin sterlin (yaklaşık 381 bin TL)karşılığında yapıldığını, Türkiye’de ise ameliyatın maliyetinin 3 bin sterlin (yaklaşık 114 bin TL) olduğunu aktardı. Haberde, Norfolk’tan 31 yaşındaki Melissa Kerr isimli kadının 2019 yılında İstanbul’da geçirdiği operasyonun ardından hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

Kaynak: TELE1