Eski AKP’li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 4 Ekim 2023 Çarşamba 12:16 am - Güncelleme: 4 Ekim 2023 Çarşamba 12:17 am

Eski AKP Milletvekili Tahir Öztürk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Eski AKP Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk 73 yaşında yaşamını yitirdi. AA’da yer alan habere göre Öztürk  Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Öztürk ailesine başsağlığı diledi. Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “23 ve 26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Tahir Öztürk’ün vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum milletvekilimize Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Galatasaray’dan Manchester United deplasmanında müthiş geri dönüş tarihi galibiyet

TAHİR ÖZTÜRK KİMDİR?

Elazığ’da 2 Haziran 1950’de dünyaya gelen Öztürk, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi.
Öztürk, özel sektörde kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyelikleri yaptı, 3 dönem Anavatan Partisi Elazığ İl Başkanlığı, 1 dönem Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Elazığ İzzet Paşa Vakfı Kurucu Üyesi olan Öztürk, İhsaniye Camii Derneğinin 2. başkanlığını yaptı. Öztürk, 23. ve 26. dönemde Elazığ Milletvekili seçildi, KİT Komisyonu, Madencilik Araştırma Komisyonu ve Küresel Isınma Araştırma Komisyonu üyeliklerinde bulundu. Tahir Öztürk, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Exxen’in çökmesine tepki yağdı! Maç TV 8,5’tan yayınlanmaya başlandı