Ertuğrul Özkök: Yurt dışında artık 4 espresso içemeyeceğim hayatım kaydı

Yayın tarihi: 23 Aralık 2021 Perşembe 11:58 am - Güncelleme: 23 Aralık 2021 Perşembe 12:12 pm

Ertuğrul Özkök, Hülya Avşar’ın krizle ilgili sözlerini savunurken tepki çeken bir açıklama yaptı. Özkök, eskiden yurt dışına gittiğinde yolda yürürken 5 espresso içtiğini ancak şimdi içemediğini söyledi.

Hürriyet gazetesinden ayrılan Ertuğrul Özkök, Cengiz Semercioğlu ile katıldığı programda fiyat artışından dolayı yurtdışında espresso içemediğini söyledi. İlk programında şarkıcı Hülya Avşar’ın “Gerekirse simit yenecek” çıkışı sonrası oluşan tepkileri yorumlayan Özkök, “Hülya Avşar’ın söylediği sözde ne var? Hülya Avşar katlanmamız gerekiyorsa katlanacağız diyor. Kriz fedakarlıkla aşılır. 74 yaşıma kadar çok kriz yaşadım. Benim artık vazgeçtiklerim var. Bizim evde bütçe planı yapıyoruz.” dedi.

“ESPRESSO İÇEMİYORUM”

Özkök, kendisinin de yurt dışına çıktığında artık espresso içmediğini söyledi: “Bundan 20 yıl önce yurt dışına gidiyorduk. 1 euro neredeyse 1 liraydı. Ben yolda yürürken her 500 metrede bir espresso içiyordum. Şimdi gidip orada bir espresso içmeye kalksam 5 euro, çarp 15’le, he? Şimdi bir espresso içmeye kalksan, 4 espresso içsen hayatın gitti.”

Ertuğrul Özkök: Dansözlük yaptım jonglörüm ben

İzzet Çapa, Ertuğrul Özkök’ü yerden yere vurdu: Kaypaklığın feriştahı