İzzet Çapa, Ertuğrul Özkök’ü yerden yere vurdu: Kaypaklığın feriştahı

Yayın tarihi: 18 Kasım 2021 Perşembe 11:12 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 1:31 pm

Uzun yıllar Hürriyet’te ses getiren röportajlar yapan İzzet Çapa ile Hürriyet’ten geçtiğimiz günlerde ayrılan Ertuğrul Özkök yine karşı karşıya geldi. Özkök’ün zeybek oynadığı anlara ilişkin videoyu paylaşan Çapa, “Oynuyor büyük bir keyifle. Umurunda değil dünya onun. Memlekete yanıyor nerdeyse ama bu arkadaş saçını tarıyor” ifadelerini kullandı.

Hürriyet’in eski röportajcısı İzzet Çapa, 20 yılı aşkın süre Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yapan ve geçtiğimiz günlerde Hürriyet ile yolları ayrılan Ertuğrul Özkök için sert bir paylaşım yaptı. Özkök’ün zeybek oynadığı bir videoyu Instagram hesabından paylaşan İzzet Çapa, paylaşımına şu notu düştü:

“Bir de bunlardan var… Adı Ertuğrul Özkök… Yaşı neredeyse 75… Medyayı bu hale getiren… Kaypaklığın feriştahı… Her devrin, her patronun adamı… Oynuyor büyük bir keyifle… Umurunda değil dünya onun… Memlekete yanıyor nerdeyse… Ama bu arkadaş saçını tarıyor… Bu arkadaş… Ne acıdır ki… 40 yıldır bunu yapıyor… Ve bizler… Bunu adam zannedip… Bunca sene seyrettik ya… Bu ayıp da hepimize yeter… Yeter de artar bile laf aramızda…”

Bülent Arınç 10 bin doları doğruladı