Erkan Baş’tan seçmene teşekkür

Yayın tarihi: 1 Nisan 2024 Pazartesi 2:22 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2024 Pazartesi 2:22 pm

Haber: Ceren Ural

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, seçimde partisine oy veren seçmene teşekkür ederken CHP ve DEM Parti’yi de tebrik etti.

Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkanı ve Gebze’de Belediye Başkanlığı Seçimi’ni üçüncü sırada bitiren Erkan Baş, seçimlerle ilgili bir mesaj yayınladı.

Parti Meclisi ile birlikte seçimlerdeki başarılarını ve başarısızlıklarını değerlendireceklerini belirten Erkan Baş, seçimlerden Türkiye genelinde birinci parti çıkan CHP’yi ve kayyum bölgesindeki belediyeleri yeniden kazanan DEM Parti’yi tebrik etti.

Baş’ın sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili dostlarım,

Zor bir seçim dönemini ülkemiz adına büyük mutluluk, mücadelemiz adına ise büyük bir umutla geride bıraktık. Bu mutluluğu da umudu da tüm kalbimle paylaşıyorum.

Başta tüm ağır koşullara rağmen yılmayan ve yine hepimize yol açan halkımızı kutluyorum. CHP ve DEM Parti yönetimleri ile üyelerini de başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Türkiye İşçi Partisi olarak seçim sonuçlarını detaylı biçimde değerlendirmeye devam ediyoruz. İlk sonuçlarımızı bugün, kapsamlı bir değerlendirmeyi ise hafta sonu yapılacak Parti Meclisi toplantısı ertesinde paylaşacağız.

Ama şunun bilinmesini isterim: TİP başarılarını olduğu kadar başarısızlıklarını da, kazanımlarını olduğu kadar kayıplarını da, amaçlarını olduğu kadar sorunlarını da üstlenmekten ve halkla açıkça paylaşmaktan hiç imtina etmemiştir. Yine böyle olacağından emin olabilirsiniz.

Oyunu böyle bir seçimde bile Türkiye İşçi Partisi’nden yana kullanan yüz binlerce yurttaşımıza gönülden teşekkür ediyorum. Desteğini oy vermeden de olsa gösteren tüm yurttaşlarımızı ise sevgiyle selamlıyor, size layık olmak için daha çok çabalayacağımıza söz veriyorum.

Partimize Samandağ ve Hacıbektaş’ta iki belediye başkanlığı armağan eden adaylarımızı ve örgütlerimizi, Türkiye çapında belediye meclisine girme başarısı gösteren onlarca yoldaşımızı, tüm seçim sürecini imkansızlıklara rağmen özveriyle sırtlanan üyelerimizi kutluyor, bundan sonra yürütecekleri halka hizmet çalışmalarında örnek başarılar diliyorum.”

Mücadele sürüyor, mücadele büyüyor. Biz de hep olduğu gibi bundan sonra da bu mücadelenin tam kalbinde, halkımızın yanı başında olmaya devam ediyoruz.

Biliyoruz ve inanıyoruz: Mutlaka kazanacağız!

TİP’in seçim karnesi: Kaç belediye kazandı, ne kadar oy aldı?

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, seçimde partisine oy veren seçmene teşekkür ederken CHP ve DEM Parti’yi de tebrik etti.

Kaynak: TELE1